Belediyeden öğrencilere ilk zil sürprizi

Anasayfa / Haberler / Belediyeden öğrencilere ilk zil sürprizi

Belediyeden öğrencilere ilk zil sürprizi

Yeni eğitim öğretim yılı 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başladı. Seferihisar Belediyesi ilk zille sınıflara koşan öğrencilere, sıralarında buldukları kırtasiye malzemeleriyle dolu hediye paketleriyle büyük bir sürpriz yaptı.

Atatürk Anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan İlköğretim Haftası kutlamaları Şehit Öğretmen Mehmet İzdal İlköğretim Okulu’nda devam etti. Okulda yapılan kutlamaya İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Tunç Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Faik Birlik, Emniyet Müdürü Ali Akkaş, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer törenin ardından 1 ve 4. sınıflar arası öğrencilere kırtasiye malzemeleriyle dolu hediye paketlerini dağıttı.

KIRTASİYE PAKETİ VE SEFERİKART

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, birinci sınıflardan dördüncü sınıflar dahil öğrencilere kırtasiye paketleri verdiklerini, beşinci sınıflardan itibaren ise öğrencilere geçen yıl dağıttıkları SeferiKart’lara yükleme yaptıklarını söyledi.

Başkan Soyer; “Öğrencilerimizin daha iyi bir geleceğe kavuşmaları için belediye olarak elimizden gelen desteği okullara ve öğrencilere yapmaya çalışıyoruz.  Bu yıl da ilk 4 sınıfımıza kırtasiye malzemelerini elden veriyoruz. Diğer öğrencilerimizin geçen yıl dağıttığımız Seferikart'larına para puan yüklüyoruz. Onlarda istedikleri malzemeleri gidip kendileri seçerek kırtasiyelerden alabilecekler. Hem öğrencilerimize moral hem de çocuk okutan ailelere de küçük bir katkı koymayı hedefliyoruz. Ayrıca SeferiKart anlaşmalarını ilçedeki kırtasiyelerle yaptık. Böylelikle ilçedeki esnafımıza da katkı sağlıyoruz. Umuyorum ki bu yıl ve gelecek yıllarda eğitim kalitesini arttırarak öğrencilerimize daha iyi bir geleceğe kavuşmalarına katkı koyarız” dedi.

Başkan Soyer, öğrencilerin SeferiKart’larına 25’er Lira yatırıldığını açıkladı. Seferihisar Belediyesi yıl boyunca okullarda yaptıkları ihtiyaç toplantılarıyla, okullarda bakım-onarım, hijyen çalışmaları gerçekleştiriyor ve öğrencilerin SeferiKart’larına dönem dönem para puanlar yatırıyor.

{gallery}okul-16-09-2013{/gallery}