Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

Anasayfa / Haberler / Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da törenler düzenlendi.
İlçe Şehitliği’nde başlayan tören, Seferihisar İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen anma programıyla devam etti.

Çanakkale Zaferi’nin 101. Yılında İlçe Şehitliği’nde iki dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve İlçe Müftüsü Fehmi Aydınlı’nın şehitler için okuduğu dua ile başlayan törende İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Seferihisar Belediye Başkan Vk. Tayfun İlhan’ın çelenk sunumu gerçekleşti.

Seferihisar okullarından öğrenciler, askeri erkan ve vatandaşların Şehit mezarlarının ziyareti ile dua okunmasının ardından, Muharrem Gürpınar Okulu tarafından hazırlanan program için İmam Hatip Lisesi Salonuna geçildi.