İletişim

Adres: Camikebir Mh. 52/1 Sk. No:1 Yeni Kültür Merkezi PK:35460 Seferihisar / İZMİR

İstek, talep ve şikayetlerinizi Çözüm Masası ile iletmeniz süreci hızlandıracaktır.

BİRİM ADI TELEFON/DAHİLİ FAX E-POSTA
Merkez Santral 0232 743 3960-67 0232 743 2075

Başkan 0232 743 3960-67 0232 743 3468

Özel Kalem 112-183

Başkan Yardımcısı 135-146

AB İlişkileri ve Proje Birimi 169-170-171

Avukatlık 147

Fen İşleri 121-122

İmar Müdürlüğü

Emlak Servisi 123-124-126

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 138-166-167   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
Bilgi İşlem 155

Danışma 111