Şampiyon Kupasını Ali Gültiken’den Aldı

Anasayfa / Haberler / Şampiyon Kupasını Ali Gültiken’den Aldı

Şampiyon Kupasını Ali Gültiken’den Aldı

Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen U16 Teos Cup Plaj Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Manisa Belediye Spor oldu. Şampiyona kupası Eski milli Futbolcu Ali Gültiken tarafından verildi.

3-6 Haziran tarihlerinde yeni adıyla Şenes Erzik Plaj Futbol Sahası’nda düzenlenen turnuva tamamlandı. Turnuvaya Göztepe, Galatasaray, TM Akhisarspor, Manisa Büyükşehir Belediyesi Altay, İzmirspor, Güzelbahçe Belediye ve Sakin Şehir Seferihisarspor U16 takımları katıldı. Finalde Altay’ı 4-3 yenen Manisa Belediye Spor, turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ödülleri Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde Eski Milli Futbolcu ve Futbol Yorumcusu Ali Gültiken tarafından dağıtıldı.

Ayrıca turnuva kapsamında düzenlenen Futbol Günleri’ne birbirinden değerli futbol adamları katıldı. Turnuvanın ilk günü Teknik Direktör Ersun Yanal, ikinci günü Eski TFF Başkanı ve Eski UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik konferanslarda konuşmacı olarak yer aldı.

Kupa töreninin ardından gerçekleşen son gün konferansının konuşmacısı Ali Gültiken oldu. Gültiken, hem yetişmekte olan çocuklarla hem de katılan vatandaşlarla futbol anılarını ve Türkiye’de altyapıda yapılan eksikliklerle ilgili bilgiler verdi ve çözüm önerilerini anlattı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, tüm katılan takımları tebrik ederken, 3 önemli futbol adamının Seferihisar’da gerçekleştirdikleri konferanslarla hem vatandaşları bilgilendirdiğini hem de altyapı yaş grubunda olan çocuklara rol model olacak, hayatlarına yön verecek bilgiler paylaştıklarını belirterek, katkıları nedeniyle teşekkür etti.