Seferihisar’ın Mandalinası Çanakkale’de Okullara Dağıtıldı

Anasayfa / Haberler / Seferihisar’ın Mandalinası Çanakkale’de Okullara Dağıtıldı

Seferihisar’ın Mandalinası Çanakkale’de Okullara Dağıtıldı
Seferihisar Belediyesi’nin girişimleriyle, Çanakkale Belediyesi Seferihisar Mandalina Üreticileri Birliği’nden aldığı 8 ton mandalinayı Çanakkale’de öğrencilere dağıttı.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ortaklaşa yürüttüğü projeyle yerli malı haftası kapsamında Çanakkaleli öğrencilere mandalina dağıtıldı.Seferihisar Mandalina Birliği tarafından 8 ton mandalinanın gönderildiği Çanakkale Belediyesi hem öğrencilerine soğukların başladığı günlerde C vitamini katkısı yapı hemde Seferihisarlı üreticiye destek oldu.

Çocukların kış aylarında gerekli vitaminleri almaları, sağlıklı beslenmeye teşvik edilmeleri amacıyla gerçekleştirilen Mandalina Projesi kapsamında, kent merkezindeki tüm ilkokul, ana sınıfı, özel eğitim sınıfları, Çanakkale Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Hüseyin Özcan Çocuk Yuvasındaki öğrencilere mandalina ikramında bulunuldu.

Seferihisar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda İzmir Büyükşehir, Konak, Kadıköy belediyelerine de mandalina alımına aracı olarak Seferihisarlı üreticilere destek olmuştu.
{gallery}1444{/gallery}