Tepecik’e yeni yaşam alanı

Anasayfa / Haberler / Tepecik’e yeni yaşam alanı

Tepecik’e yeni yaşam alanı

Seferihisar Belediyesi’nin Tepecik Mahallesi’ne yaptığı yeni park tamamlandı. Tepecik Mahallesi sakinleri en kısa zamanda ulaşabilecekleri yeni bir yaşam alanına kavuştu.
Yaklaşık bin metrekare alandan oluşan park içerisinde yeşil alan, büfe, fitness spor aletleri, piknik alanı,  oturma ve oyun guruplarından oluşuyor. Ayrıca tepecik Mahallesi’ne yapılan halı sahanın soyunma odaları ve tuvaletleri tamamlandı. Tepecik Mahallesi Kahvehanesi önüne de peyzaj çalışması yapıldı ve ışıklandırıldı. Kahve ve tesisin etrafına yeşil çitlerin çekilmesiyle çalışma tamamlanmış olacak.

TEPECİKLİLER MEMNUN
Tepecik Mahallesi sakinleri Seferihisar Belediyesi’nin mahallede yaptıkları çalışmalardan oldukça memnun. Görüşlerini sorduğumuz vatandaşlar ve çocuklar özellikle park için Belediye Başkanı Tunç Soyer’e teşekkür etti.

Mehmet Ali Atılgan: -Gerçekten çok güzel oldu, Seferihisar’ın bu çıkışına denk gelen mahallemize güzel bir görüntü yaptı. Akşam serinliğinde çoluk çocuğumuzu alıp gidiyoruz.
Osman Kılınç: Eskiden böyle bir şey yoktu, bu yeni park çok güzel oldu. Çok teşekkür ederiz.

Parkta Oynayan Çocuklar: Biz bu parkı çok beğendik, çok güzel oldu. Oynamak için oraya gidiyoruz. Arkadaşlarımla parkta buluşuyoruz. Parkı çok sevdik. Belediye Başkanımıza çok teşekkürler.

{gallery}tepecik-park{/gallery}