Sığacık Balık Hali ve Balıkçılar Çarşısı yenileniyor

Anasayfa / Haberler / Sığacık Balık Hali ve Balıkçılar Çarşısı yenileniyor

Sığacık Balık Hali ve Balıkçılar Çarşısı yenileniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi depremin ardından Sığacık’ta meydana gelen tsunaminin zarar verdiği balık hali ve balıkçılar çarşısını yenileme çalışmalarına başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 6.9 büyüklüğündeki Ege depreminin ardından Sığacık’ta meydana gelen tsunaminin zarar verdiği balık hali ve balıkçılar çarşısında çalışmalarını sürdürüyor. Ahşap kaplamaları tamamen zarar gören çarşı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yenileniyor. Çarşının içinde parke taşlarının zarar gördüğü yerler belirlenerek yerlerine yeni parke taşları da döşendi.

Büyükşehir Belediyesi, Seferihisar Belediyesi ekipleri ile birlikte deniz taşması sonucu balçıkla kaplanan Sığacık’ta temizlik çalışmalarını da tamamladı.