Fener Alayı Coşkusu

Anasayfa / Fener Alayı Coşkusu

Fener Alayı Coşkusu

Seferihisar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen "Fener Alayı"nda yaklaşık bin kişi Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğinde yürüdü.

Seferihisar Belediyesi tarafından dağıtılan bayraklar ve meşalelerle yürüyen yaklaşık b,n kişiye Seferihisar Belediyesi Bandosu eşlik etti. Yürüyüşe Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer yürüyüşün sonunda balkon değil bayram konuşması yaptı. 91 yıl önce bütün dünyaya örnek olacak örnek olacak bu büyük zaferin öneminden bahseden Başkan Soyer, genç yaşlı, çoluk çocuk bütün güzellikleriyle bugün yürüyüşe gelen Seferihisarlılara teşekkür ediyor, Seferihisarlılığımla gurur duyuyorum dedi.

{gallery}fener-alay-2013{/gallery}