Seferihisar Belediyesi, Çağdaş Kadınlar Platformu ile birlikte düzenlediği Kişisel Gelişim Sohbetleri ile birbirinden başarılı konukları, katılımcılar ile buluşturmaya ikinci kez de devam etti.
Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Uzman Psikolog – Aile Danışmanı Emine Çiçek ve Eğitimci – Ekonomist – Sosyolog Derya Tüzen konuşmacı olarak yer aldı.
Dünya tarihinde kadın ve kız kardeşlik kavramı üzerine çeşitli çalışmalarıyla bilinen ve konuşmalarına ‘’Tarih Sürecinde Kadın’’ temasıyla başlayan Derya Tüzen, katılımcı dinleyicilere faydalı bilgiler aktardı. Büyük ilgi toplayan etkinlik, ikinci konuşmacı Emine Çiçek tarafından ‘’Kendimizle ve Çevremizle Etkili İletişim Yolları’’ konusuyla devam etti. Soru-cevap tekniği ile ilerleyen sunum, meditasyon çalışmaları ile de salonda büyük keyif yarattı.
‘’OKULLARA DESTEK MEZATI’’
Seferihisar Belediyesi’nin destekleriyle Çağdaş Kadınlar Platformu tarafından ihtiyaç sahibi çevre okullara temizlik malzemesi toplanması için mezat düzenlendi. Organizasyon ve Yönetimi Belgin Tuna koordinatörlüğünde gerçekleşen mezata, vatandaşlar tarafından katkı sağlandı.