Seferihisar Belediyesi, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ilçenin dört bir yanında yaşatmaya devam ediyor.
Ramazan boyunca her gün Seferihisar Belediyesi Düğün Salonu ve Ürkmez Taziye Evi’nde kurulan aşevi iftar sofralarının yanı sıra, mahalle iftarlarıyla da Seferihisarlılar aynı sofrada buluşacak.
Seferihisar Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, Ramazan ayının paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını büyütmeyi amaçlıyor. İlçenin farklı noktalarında kurulacak sofralarla vatandaşlar hem iftarını birlikte açacak hem de komşuluk bağlarını güçlendirme fırsatı bulacak.
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir zaman olduğuna dikkat çekerek, “Ramazan’ın bereketini ve paylaşma ruhunu Seferihisar’ın her mahallesinde birlikte yaşamak istiyoruz. Her gün kurduğumuz aşevi sofralarımızın yanında mahalle iftarlarımızla da daha fazla hemşehrimizle aynı sofrada buluşacağız. Bu ayın en güzel tarafı, aynı sofrada yan yana oturup ekmeğimizi paylaşabilmek” mesajını verdi.
Mahalle iftarlarının ilki 16 Mart Pazartesi günü Doğanbey Payamlı Pazar Yeri’nde düzenlenecek. Program 17 Mart Salı günü Ürkmez Meydanı’nda, 19 Mart Perşembe günü ise Seferihisar Çarşı Meydanı’nda kurulacak iftar sofralarıyla devam edecek.
Seferihisar Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlenecek iftar programlarıyla ilçede dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirmeyi hedeflerken, tüm vatandaşları kurulacak iftar sofralarında buluşmaya davet ediyor.